keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

Testissä Pikkeliinan kolmen koon kestovaippa


Olen aiemmin ollut sitä mieltä että minä en lähde tuotetestauksiin, mutta nyttemmin olen joutunut perumaan puheeni!

Minulle tarjoutui todella hieno tilaisuus päästä mukaan Pikkeliinan testiryhmään testaamaan kolmen koon kestovaippaa, joten lähdin empimättä testaajaksi! Kestovaippailu on meillä hyvin iso osa arkea, joten mielelläni osallistun tällaiseen tuotetestailuun.

Paketista paljastui kolmen koon sisävaippa, jonka kuosikangas on joustofroteeta. Sisäpintana vaipassa on ruskea coolmax, ja välissä on kiinteää imua. Taskuun sujautettava imu on avattuna kaksinkertaista kierrätysfroteeta, taiteltuna yhteensä 6 kerrosta.

Söpö! :) 
Vaipassa on todella hyvät säädöt. Sanoisin että jopa aivan poikkeuksellisen hyvät! Korkeutta säädetään edestä nepeillä, ympärysmittaa tarroilla, ja sen lisäksi reisikuminauhat ovat säädettävät. Sanoisinkin että säätöjen ansiosta tämä vaippa käy (varsinkin sisävaippana) ihan oikeasti jo vastasyntyneestä asti ja käyttöikä jatkuu yli 10 kiloon.

Vaippa pieneksi säädettynä
Meidän poikanen sai vaipan ylleen etunepit keskimmäiseen asentoon säädettynä. Kuminauhat säädin viidenteen reikään. Vaipan istuvuus on todella hyvä, hienosti sopii ainakin meidän pitkälle ja hoikalle pojalle!


Jatkan vaipparaportointia jahka saamme lisää käyttökokemuksia! Jatkossa nämä kaikki vaippatestailut löytyvät samalla tunnisteella kestovaippatestaus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti